Brug dine blomster i en fotoramme

Synes du det er en skam at smide den flok blomster, fordi du stadig har en så smuk hukommelse af den? Så har vi løsningen, som er at indramme disse blomster. På basis af en række trin kan du puste nyt liv i blomsterne, så de holder lidt længere. Derudover er det en dejlig tilføjelse til en bar mur i huset, så win-win! Vi forklarer, hvordan du selv kan komme i gang. Forsyninger Forskellige planter og blomster En tyk stak bøger eller en træblomstpresse Avispapir blotting papir lim billedramme Trin 1 Først og fremmest skal du beslutte, hvilke planter og / eller blomster du vil indramme. De smukkeste blomster at ramme er gerberaer, violer eller løse blade af planter, da disse allerede er lidt fladere. Når du har besluttet dig for dette, skal du placere nogle avispapir og derefter et ark tissuepapir på blomsterpressen. Spred derefter blomsterne på tissuepapiret. Stick blomsterne med et lille stykke tape, så det hele forbliver på det rigtige sted. Placer derefter et nyt stykke silkepapir og flere ark avispapir over blomsterne. Luk pressen, og stram skruerne godt. Du kan også bruge en tyk bog til dette. Lad derefter planterne tørre i ca. 3 uger. Trin 2 Når blomsterne er tørret og presset, er det tid til at indramme dem. Hvis du vælger at bruge glasplader, skal du placere blomsterne imellem og sikre dem ved hjælp af en lille dråbe lim. Det kan være nyttigt at bruge en pincet for at forhindre fedtede fingre på glaspladerne. Når alt er i position, kan du placere den anden glasplade ovenpå. Trin 3 Det sidste trin er at fastgøre glaspladerne sammen. Du kan gøre dette ved hjælp af elastikker eller papirclips. Det er meget vigtigt, at det er korrekt sikret, så pladerne ikke forskydes. Når dette er gjort, er din egen hjemmelavede billedramme klar! Nedenfor er et par eksempler for at få inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *